Afscheid

Afscheid

woensdag 28 maart 2018

Het afscheid is nabij...

Liefste L6,

Het zit er bijna op, nog 2 dagen en dan komt jullie juf Joke terug. Het zal een blij weerzien zijn! Ik zal met spijt in het hart vrijdag de klasdeur dichttrekken. Ik zal altijd met veel vreugde terugblikken op de voorbije 3 maanden. Stuk voor stuk zijn jullie prachtexemplaartjes, elke met jullie eigen talenten.

Graag blik ik samen met jullie terug op de voorbije weken...

Net voor de krokusvakantie hebben we carnaval gevierd...Na de welverdiende vakantie moesten we elkaar vertrouwen... dat ging niet altijd even gemakkelijk. Toch heeft iedereen het aangedurfd om door de 'mensenrij' te lopen. Het was een zeer toffe LO - les!  Ik heb ervan genoten en ik ben ervan overtuigd dat de leerlingen dat ook gedaan hebben.

Natuurlijk moet er ook gewerkt worden! We maken een liedje om vrijdag voor de klas te zingen. Waar dat liedje over gaat? Dat weet ik ook niet, het thema mogen ze volledig zelf kiezen. Ik ben reuzebenieuwd! Het mag duidelijk zijn, onze klas zit vol talenten! We gingen dan ook op ontdekking naar welk talent bij wie hoort. De leerlingen gaan rond en mogen de talenten kleven bij de persoon waarvan zij vinden dat die het talent bezit. Het was een zeer rustige, aangename les met heel blije kinderen. Wil je graag weten welke talenten jouw kind heeft? Kom gerust een kijkje nemen in onze gang, ze hangen allemaal uit.Zoals je kan zien, we hebben niet stilgezeten. Ik wens al mijn leerlingen het beste toe! Ik ben er 100% van overtuigd dat ze zullen schitteren volgend jaar in het eerste middelbaar. 

L6, ik ga jullie missen!!!!!

Groetjes,
Juf AnkeGeen opmerkingen:

Een reactie posten