Afscheid

Afscheid

dinsdag 30 januari 2018

Na radiostilte,... een overzicht van de voorbije weken

Ik geef het toe, het is eventjes stil gebleven hier op onze BLOG. Dat wil niet zeggen dat het stil geweest is in onze klas, integendeel! Hieronder vinden jullie een greep uit de vele foto's genomen tijdens verschillende activiteiten.

Net voor de vakantie hebben wij nog allerlei toffe activiteiten gedaan met onze klas. We hebben een zelfgemaakt junglespel gespeeld met de kindjes uit het eerste leerjaar. Het spel maken heeft een aantal uurtjes gekost en heel wat inspiratie gevraagd. Het einddoel is met veel glans bereikt! Een toffe namiddag met onze mete - en petekindjes uit het eerste leerjaar.
Niet veel later kwam er alweer een toffe activiteit aan, alles op wieltjes! Daar heb ik, als 'oude' juf, iets nieuws leren kennen... een hoverboard. Omdat ik mezelf eerder jong inschat, verwachtte ik dat ik op zo'n bord toch nog wel mijn mannetje (lees: vrouwtje) kon staan. De waarheid moet gezegd worden, het is aartsmoeilijk! Chapeau voor al mijn leerlingen die er zo vlot meer overweg kunnen. We hebben veel gelachen en ik heb vooral mijn ogen uitgekeken. Begin januari zijn we dan met de ganse klas naar de leefschool, De Tandem getrokken. We hebben er een superfijne dag beleefd. We hebben er kennis gemaakt met verschillende vakken, verschillende leerkrachten en we zijn er verwend met frietjes en een ijsje als dessert.  Hieronder vind je een aantal foto's terug van onze topmomenten die dag.

Ondertussen zijn we ook druk aan het werk natuurlijk, zoals vandaag bijvoorbeeld. De leerlingen werden vandaag een echte held! Ze moeten tijdens de lessen taal de verdwijning van meneer Baldido oplossen. Omdat de verdwijning zeer mysterieus is, kan geen enkel MENS alleen dit oplossen. Vandaar hebben ze zich getransformeerd tot de helden die ze diep vanbinnen altijd zijn.

Zoals beloofd, het is een behoorlijke post geworden.Ik zie jullie de volgende keer graag terug hier op onze blog! En dan nu... radiostilte (hopelijk voor een kortere tijd).

Groetjes,

Juf Anke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten